Pringu, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pringu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPringu
Pringu kapernah ing Kabupatèn Malang
Pringu
Pringu
Pringu kapernah ing Jawa Wétan
Pringu
Pringu
Pringu kapernah ing Indonésia
Pringu
Pringu
Koordhinat: 8°05′45″S 112°41′06″E / 8.09573°S 112.68494°E / -8.09573; 112.68494Koordhinat: 8°05′45″S 112°41′06″E / 8.09573°S 112.68494°E / -8.09573; 112.68494
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2014

Pringu iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)