Gadhing, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gadhing
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGading
Gadhing kapernah ing Kabupatèn Malang
Gadhing
Gadhing
Gadhing kapernah ing Jawa Wétan
Gadhing
Gadhing
Gadhing kapernah ing Indonésia
Gadhing
Gadhing
Koordhinat: 8°06′27″S 112°37′47″E / 8.10745°S 112.62959°E / -8.10745; 112.62959Koordhinat: 8°06′27″S 112°37′47″E / 8.10745°S 112.62959°E / -8.10745; 112.62959
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2005

Gadhing iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)