Krebet Senggrong, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krebet Senggrong
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrebet Senggrenong
Krebet Senggrong kapernah ing Kabupatèn Malang
Krebet Senggrong
Krebet Senggrong
Krebet Senggrong kapernah ing Jawa Wétan
Krebet Senggrong
Krebet Senggrong
Krebet Senggrong kapernah ing Indonésia
Krebet Senggrong
Krebet Senggrong
Koordhinat: 8°05′16″S 112°38′25″E / 8.08789°S 112.64027°E / -8.08789; 112.64027Koordhinat: 8°05′16″S 112°38′25″E / 8.08789°S 112.64027°E / -8.08789; 112.64027
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2011

Krebet Senggrong iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)