Wanasaba Lor, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanasaba Lor
Désa
Wanasaba Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wanasaba Lor
Wanasaba Lor
Wanasaba Lor kapernah ing Jawa Kulon
Wanasaba Lor
Wanasaba Lor
Wanasaba Lor kapernah ing Indonésia
Wanasaba Lor
Wanasaba Lor
Koordhinat: 6°45′45″S 108°29′55″E / 6.7626°S 108.49863°E / -6.7626; 108.49863Koordhinat: 6°45′45″S 108°29′55″E / 6.7626°S 108.49863°E / -6.7626; 108.49863
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2007

Wanasaba Lor iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)