Menyang kontèn

Wanasaba Lor, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanasaba Lor
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°45′45″S 108°29′55″E / 6.7626°S 108.49863°E / -6.7626; 108.49863Koordhinat: 6°45′45″S 108°29′55″E / 6.7626°S 108.49863°E / -6.7626; 108.49863
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2007

Wanasaba Lor iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.