Sampiran, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sampiran
Désa
Sampiran kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sampiran
Sampiran
Sampiran kapernah ing Jawa Kulon
Sampiran
Sampiran
Sampiran kapernah ing Indonésia
Sampiran
Sampiran
Koordhinat: 6°46′42″S 108°30′45″E / 6.77836°S 108.51258°E / -6.77836; 108.51258Koordhinat: 6°46′42″S 108°30′45″E / 6.77836°S 108.51258°E / -6.77836; 108.51258
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2001

Sampiran iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)