Sarwadadi, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarwadadi
Désa
Sarwadadi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sarwadadi
Sarwadadi
Sarwadadi kapernah ing Jawa Kulon
Sarwadadi
Sarwadadi
Sarwadadi kapernah ing Indonésia
Sarwadadi
Sarwadadi
Koordhinat: 6°47′12″S 108°30′13″E / 6.78665°S 108.50365°E / -6.78665; 108.50365Koordhinat: 6°47′12″S 108°30′13″E / 6.78665°S 108.50365°E / -6.78665; 108.50365
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2010

Sarwadadi iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)