Kerandon, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kerandon
Désa
Kerandon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kerandon
Kerandon
Kerandon kapernah ing Jawa Kulon
Kerandon
Kerandon
Kerandon kapernah ing Indonésia
Kerandon
Kerandon
Koordhinat: 6°46′32″S 108°30′02″E / 6.77546°S 108.50053°E / -6.77546; 108.50053Koordhinat: 6°46′32″S 108°30′02″E / 6.77546°S 108.50053°E / -6.77546; 108.50053
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2005

Kerandon iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)