Cirebon Girang, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cirebon Girang
Désa
Cirebon Girang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cirebon Girang
Cirebon Girang
Cirebon Girang kapernah ing Jawa Kulon
Cirebon Girang
Cirebon Girang
Cirebon Girang kapernah ing Indonésia
Cirebon Girang
Cirebon Girang
Koordhinat: 6°46′00″S 108°30′37″E / 6.76659°S 108.51028°E / -6.76659; 108.51028Koordhinat: 6°46′00″S 108°30′37″E / 6.76659°S 108.51028°E / -6.76659; 108.51028
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2004

Cirebon Girang iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)