Kepongpongan, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepongpongan
Désa
Kepongpongan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kepongpongan
Kepongpongan
Kepongpongan kapernah ing Jawa Kulon
Kepongpongan
Kepongpongan
Kepongpongan kapernah ing Indonésia
Kepongpongan
Kepongpongan
Koordhinat: 6°44′48″S 108°31′08″E / 6.74661°S 108.5188°E / -6.74661; 108.5188Koordhinat: 6°44′48″S 108°31′08″E / 6.74661°S 108.5188°E / -6.74661; 108.5188
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kepongpongan iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)