Menyang kontèn

Kecombéran, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kecombéran
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°45′18″S 108°31′03″E / 6.75499°S 108.51754°E / -6.75499; 108.51754Koordhinat: 6°45′18″S 108°31′03″E / 6.75499°S 108.51754°E / -6.75499; 108.51754
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2003

Kecombéran iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.