Menyang kontèn

Cempaka, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cempaka
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°44′33″S 108°28′21″E / 6.74239°S 108.47254°E / -6.74239; 108.47254Koordhinat: 6°44′33″S 108°28′21″E / 6.74239°S 108.47254°E / -6.74239; 108.47254
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2008

Cempaka iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.