Menyang kontèn

Wanasaba Kidul, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanasaba Kidul
Désa
Wanasaba Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul kapernah ing Indonesia
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Koordhinat: 6°46′10″S 108°29′41″E / 6.76945°S 108.49465°E / -6.76945; 108.49465Koordhinat: 6°46′10″S 108°29′41″E / 6.76945°S 108.49465°E / -6.76945; 108.49465
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2006

Wanasaba Kidul iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.