Wanasaba Kidul, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanasaba Kidul
Désa
Wanasaba Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul kapernah ing Indonésia
Wanasaba Kidul
Wanasaba Kidul
Koordhinat: 6°46′10″S 108°29′41″E / 6.76945°S 108.49465°E / -6.76945; 108.49465Koordhinat: 6°46′10″S 108°29′41″E / 6.76945°S 108.49465°E / -6.76945; 108.49465
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2006

Wanasaba Kidul iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)