Menyang kontèn

Kubang, Talun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kubang
Désa
Kubang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kubang
Kubang
Kubang kapernah ing Jawa Kulon
Kubang
Kubang
Kubang kapernah ing Indonesia
Kubang
Kubang
Koordhinat: 6°46′58″S 108°29′22″E / 6.78275°S 108.48953°E / -6.78275; 108.48953Koordhinat: 6°46′58″S 108°29′22″E / 6.78275°S 108.48953°E / -6.78275; 108.48953
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTalun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.14.2011

Kubang iku désa ing Kacamatan Talun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.