Walèng, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Walèng
Désa
Walèng kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Walèng
Walèng
Walèng kapernah ing Jawa Tengah
Walèng
Walèng
Walèng kapernah ing Indonésia
Walèng
Walèng
Koordhinat: 7°47′23″S 111°02′56″E / 7.7896024°S 111.0490213°E / -7.7896024; 111.0490213Koordhinat: 7°47′23″S 111°02′56″E / 7.7896024°S 111.0490213°E / -7.7896024; 111.0490213
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Walèng iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)