Selareja, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selareja
Désa
Selareja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Selareja
Selareja
Selareja kapernah ing Jawa Tengah
Selareja
Selareja
Selareja kapernah ing Indonésia
Selareja
Selareja
Koordhinat: 7°46′22″S 111°04′44″E / 7.7726891°S 111.0788277°E / -7.7726891; 111.0788277Koordhinat: 7°46′22″S 111°04′44″E / 7.7726891°S 111.0788277°E / -7.7726891; 111.0788277
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
33.12.22.2011

Selareja iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)