Nungkulan, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nungkulan
Désa
Nungkulan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Nungkulan
Nungkulan
Nungkulan kapernah ing Jawa Tengah
Nungkulan
Nungkulan
Nungkulan kapernah ing Indonésia
Nungkulan
Nungkulan
Koordhinat: 7°48′29″S 111°05′27″E / 7.8079436°S 111.0907504°E / -7.8079436; 111.0907504Koordhinat: 7°48′29″S 111°05′27″E / 7.8079436°S 111.0907504°E / -7.8079436; 111.0907504
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
33.12.22.2006

Nungkulan iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)