Menyang kontèn

Gemawang, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gemawang
Kalurahan
Gemawang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gemawang
Gemawang
Gemawang kapernah ing Jawa Tengah
Gemawang
Gemawang
Gemawang kapernah ing Indonesia
Gemawang
Gemawang
Koordhinat: 7°47′13″S 111°06′10″E / 7.7868263°S 111.1026732°E / -7.7868263; 111.1026732Koordhinat: 7°47′13″S 111°06′10″E / 7.7868263°S 111.1026732°E / -7.7868263; 111.1026732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
33.12.22.1007

Gemawang iku kalurahan ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.