Gemawang, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gemawang
Kalurahan
Gemawang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gemawang
Gemawang
Gemawang kapernah ing Jawa Tengah
Gemawang
Gemawang
Gemawang kapernah ing Indonésia
Gemawang
Gemawang
Koordhinat: 7°47′13″S 111°06′10″E / 7.7868263°S 111.1026732°E / -7.7868263; 111.1026732Koordhinat: 7°47′13″S 111°06′10″E / 7.7868263°S 111.1026732°E / -7.7868263; 111.1026732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta

Gemawang iku kalurahan ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)