Jèndhi, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jèndhi
Désa
Jèndhi kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jèndhi
Jèndhi
Jèndhi kapernah ing Jawa Tengah
Jèndhi
Jèndhi
Jèndhi kapernah ing Indonésia
Jèndhi
Jèndhi
Koordhinat: 7°47′53″S 111°05′05″E / 7.7980019°S 111.0847891°E / -7.7980019; 111.0847891Koordhinat: 7°47′53″S 111°05′05″E / 7.7980019°S 111.0847891°E / -7.7980019; 111.0847891
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
33.12.22.2005

Jèndhi iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)