Sanan, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sanan
Désa
Sanan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sanan
Sanan
Sanan kapernah ing Jawa Tengah
Sanan
Sanan
Sanan kapernah ing Indonésia
Sanan
Sanan
Koordhinat: 7°45′03″S 111°06′10″E / 7.7509697°S 111.1026732°E / -7.7509697; 111.1026732Koordhinat: 7°45′03″S 111°06′10″E / 7.7509697°S 111.1026732°E / -7.7509697; 111.1026732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Sanan iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)