Tambakmerang, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambakmerang
Désa
Tambakmerang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tambakmerang
Tambakmerang
Tambakmerang kapernah ing Jawa Tengah
Tambakmerang
Tambakmerang
Tambakmerang kapernah ing Indonésia
Tambakmerang
Tambakmerang
Koordhinat: 7°46′56″S 111°05′27″E / 7.7823198°S 111.0907504°E / -7.7823198; 111.0907504Koordhinat: 7°46′56″S 111°05′27″E / 7.7823198°S 111.0907504°E / -7.7823198; 111.0907504
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tambakmerang iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)