Girimarta, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Girimarta
Désa
Girimarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Girimarta
Girimarta
Girimarta kapernah ing Jawa Tengah
Girimarta
Girimarta
Girimarta kapernah ing Indonésia
Girimarta
Girimarta
Koordhinat: 7°46′12″S 111°04′55″E / 7.7699735°S 111.0818084°E / -7.7699735; 111.0818084Koordhinat: 7°46′12″S 111°04′55″E / 7.7699735°S 111.0818084°E / -7.7699735; 111.0818084
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Girimarta iku désa ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)