Sidakarta, Girimarta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidakarta
Kalurahan
Sidakarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sidakarta
Sidakarta
Sidakarta kapernah ing Jawa Tengah
Sidakarta
Sidakarta
Sidakarta kapernah ing Indonésia
Sidakarta
Sidakarta
Koordhinat: 7°47′57″S 111°03′39″E / 7.7992371°S 111.0609438°E / -7.7992371; 111.0609438Koordhinat: 7°47′57″S 111°03′39″E / 7.7992371°S 111.0609438°E / -7.7992371; 111.0609438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGirimarta

Sidakarta iku kalurahan ing Kacamatan Girimarta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)