Unsur kimia kang asalé saka jeneng panggonan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Daftar ing ngisor iki awujud daftar unsur kimia kang jenengé asal saka jeneng panggonan.

Catatan: Kota Ytterby di Swedia diabadèkaké jroning patang jeneng unsur: Erbium, Terbium, Iterbium lan Itrium.

Unsur iki dijenengaké saka obyek astronomi:

Unsur iki ngrujuk marang obyek tata surya:

Delengen unga[besut | besut sumber]