Unsur kimia kang asalé saka jeneng panggonan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan ing ngisor iki awujud pratélan unsur kimia kang jenengé asal saka jeneng panggonan.

Catatan: Kota Ytterby di Swedia diabadèkaké sajeroning patang jeneng unsur: Erbium, Terbium, Iterbium lan Itrium.

Unsur iki dijenengaké saka obyek astronomi:

Unsur iki ngrujuk marang obyek tata surya:

Delengen unga[besut | besut sumber]