Unsur kimia kang asalé saka jeneng wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan ing ngisor iki wujud pratélan unsur kimia kang asalé saka jeneng wong (dijenengaké nganggo jeneng wong). Lambang unsur lan nomer atom dituduhaké sajeroning tandha kurung.

Asal saka karakter mitos

Akèh unsur kimia kang dijenengaké nganggo jeneng obyek astronomis, kang asalé saka mitos Yunani utawa Romawi. Delengen Unsur kimia kang asalé saka jeneng panggonan.

Cathetan:

Uga delengen[besut | besut sumber]