Tegar Priyah, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegar Priyah
Désa
Tegar Priyah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tegar Priyah
Tegar Priyah
Tegar Priyah kapernah ing Jawa Wétan
Tegar Priyah
Tegar Priyah
Tegar Priyah kapernah ing Indonésia
Tegar Priyah
Tegar Priyah
Koordhinat: 6°59′51″S 112°52′26″E / 6.99754°S 112.87392°E / -6.99754; 112.87392Koordhinat: 6°59′51″S 112°52′26″E / 6.99754°S 112.87392°E / -6.99754; 112.87392
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2012

Tegar Priyah iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)