Dabung, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dabung
Désa
Dabung kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Dabung
Dabung
Dabung kapernah ing Jawa Wétan
Dabung
Dabung
Dabung kapernah ing Indonésia
Dabung
Dabung
Koordhinat: 7°01′06″S 112°58′43″E / 7.01841°S 112.9786°E / -7.01841; 112.9786Koordhinat: 7°01′06″S 112°58′43″E / 7.01841°S 112.9786°E / -7.01841; 112.9786
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2004

Dabung iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)