Menyang kontèn

Dabung, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dabung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°01′06″S 112°58′43″E / 7.01841°S 112.9786°E / -7.01841; 112.9786Koordhinat: 7°01′06″S 112°58′43″E / 7.01841°S 112.9786°E / -7.01841; 112.9786
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2004

Dabung iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.