Geger, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Geger
Désa
Geger kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Geger
Geger
Geger kapernah ing Jawa Wétan
Geger
Geger
Geger kapernah ing Indonésia
Geger
Geger
Koordhinat: 7°01′18″S 112°55′37″E / 7.0218°S 112.92682°E / -7.0218; 112.92682Koordhinat: 7°01′18″S 112°55′37″E / 7.0218°S 112.92682°E / -7.0218; 112.92682
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2006

Geger iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)