Menyang kontèn

Lerpak, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lerpak
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°01′47″S 112°57′25″E / 7.02982°S 112.95702°E / -7.02982; 112.95702Koordhinat: 7°01′47″S 112°57′25″E / 7.02982°S 112.95702°E / -7.02982; 112.95702
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2005

Lerpak iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.