Menyang kontèn

Kompol, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kompol
Désa
Kompol kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Kompol
Kompol
Kompol kapernah ing Jawa Wétan
Kompol
Kompol
Kompol kapernah ing Indonesia
Kompol
Kompol
Koordhinat: 6°57′40″S 112°52′38″E / 6.96112°S 112.87716°E / -6.96112; 112.87716Koordhinat: 6°57′40″S 112°52′38″E / 6.96112°S 112.87716°E / -6.96112; 112.87716
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2011

Kompol iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.