Menyang kontèn

Togubang, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Togubang
Désa
Togubang kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Togubang
Togubang
Togubang kapernah ing Jawa Wétan
Togubang
Togubang
Togubang kapernah ing Indonesia
Togubang
Togubang
Koordhinat: 7°01′13″S 112°53′14″E / 7.02015°S 112.88735°E / -7.02015; 112.88735Koordhinat: 7°01′13″S 112°53′14″E / 7.02015°S 112.88735°E / -7.02015; 112.88735
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2007

Togubang iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.