Kombangan, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kombangan
Désa
Kombangan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Kombangan
Kombangan
Kombangan kapernah ing Jawa Wétan
Kombangan
Kombangan
Kombangan kapernah ing Indonésia
Kombangan
Kombangan
Koordhinat: 6°59′40″S 112°56′51″E / 6.9944°S 112.94762°E / -6.9944; 112.94762Koordhinat: 6°59′40″S 112°56′51″E / 6.9944°S 112.94762°E / -6.9944; 112.94762
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2001

Kombangan iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)