Menyang kontèn

Kampak, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kampak
Désa
Kampak kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Kampak
Kampak
Kampak kapernah ing Jawa Wétan
Kampak
Kampak
Kampak kapernah ing Indonesia
Kampak
Kampak
Koordhinat: 6°58′58″S 112°54′28″E / 6.98287°S 112.90788°E / -6.98287; 112.90788Koordhinat: 6°58′58″S 112°54′28″E / 6.98287°S 112.90788°E / -6.98287; 112.90788
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2009

Kampak iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.