Menyang kontèn

Banyoneng Laok, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyoneng Laok
Désa
Banyoneng Laok kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Banyoneng Laok
Banyoneng Laok
Banyoneng Laok kapernah ing Jawa Wétan
Banyoneng Laok
Banyoneng Laok
Banyoneng Laok kapernah ing Indonesia
Banyoneng Laok
Banyoneng Laok
Koordhinat: 6°58′41″S 112°58′09″E / 6.97816°S 112.96919°E / -6.97816; 112.96919Koordhinat: 6°58′41″S 112°58′09″E / 6.97816°S 112.96919°E / -6.97816; 112.96919
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2002

Banyoneng Laok iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.