Menyang kontèn

Campor, Geger, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Campor
Désa
Campor kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Campor
Campor
Campor kapernah ing Jawa Wétan
Campor
Campor
Campor kapernah ing Indonesia
Campor
Campor
Koordhinat: 6°58′45″S 112°52′44″E / 6.97928°S 112.87902°E / -6.97928; 112.87902Koordhinat: 6°58′45″S 112°52′44″E / 6.97928°S 112.87902°E / -6.97928; 112.87902
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGeger
Kodhe laladan
administrasi
35.26.06.2010

Campor iku désa ing Kacamatan Geger, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.