Sindon, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sindon
Désa
Sindon kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sindon
Sindon
Sindon kapernah ing Jawa Tengah
Sindon
Sindon
Sindon kapernah ing Indonésia
Sindon
Sindon
Koordhinat: 7°29′54″S 110°43′09″E / 7.49826°S 110.71916°E / -7.49826; 110.71916Koordhinat: 7°29′54″S 110°43′09″E / 7.49826°S 110.71916°E / -7.49826; 110.71916
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2010

Sindon iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)