Sabakerta, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sabakerta
Désa
Sabakerta kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sabakerta
Sabakerta
Sabakerta kapernah ing Jawa Tengah
Sabakerta
Sabakerta
Sabakerta kapernah ing Indonésia
Sabakerta
Sabakerta
Koordhinat: 7°13′57″S 110°38′31″E / 7.23254°S 110.64194°E / -7.23254; 110.64194Koordhinat: 7°13′57″S 110°38′31″E / 7.23254°S 110.64194°E / -7.23254; 110.64194
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2002

Sabakerta iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)