Menyang kontèn

Girirata, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girirata
Désa
Girirata kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Girirata
Girirata
Girirata kapernah ing Jawa Tengah
Girirata
Girirata
Girirata kapernah ing Indonesia
Girirata
Girirata
Koordhinat: 7°17′54″S 110°36′39″E / 7.29821°S 110.61086°E / -7.29821; 110.61086Koordhinat: 7°17′54″S 110°36′39″E / 7.29821°S 110.61086°E / -7.29821; 110.61086
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2012

Girirata iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.