Menyang kontèn

Ngesrep, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngesrep
Désa
Ngesrep kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngesrep
Ngesrep
Ngesrep kapernah ing Jawa Tengah
Ngesrep
Ngesrep
Ngesrep kapernah ing Indonesia
Ngesrep
Ngesrep
Koordhinat: 7°32′27″S 110°40′50″E / 7.54089°S 110.68056°E / -7.54089; 110.68056Koordhinat: 7°32′27″S 110°40′50″E / 7.54089°S 110.68056°E / -7.54089; 110.68056
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2003

Ngesrep iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.