Danahudan, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Danahudan
Désa
Danahudan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Danahudan
Danahudan
Danahudan kapernah ing Jawa Tengah
Danahudan
Danahudan
Danahudan kapernah ing Indonésia
Danahudan
Danahudan
Koordhinat: 7°32′26″S 110°28′00″E / 7.54067°S 110.46665°E / -7.54067; 110.46665Koordhinat: 7°32′26″S 110°28′00″E / 7.54067°S 110.46665°E / -7.54067; 110.46665
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2005

Danahudan iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)