Menyang kontèn

Manggung, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manggung
Désa
Manggung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Manggung
Manggung
Manggung kapernah ing Jawa Tengah
Manggung
Manggung
Manggung kapernah ing Indonesia
Manggung
Manggung
Koordhinat: 7°34′16″S 110°36′51″E / 7.57104°S 110.61405°E / -7.57104; 110.61405Koordhinat: 7°34′16″S 110°36′51″E / 7.57104°S 110.61405°E / -7.57104; 110.61405
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2011

Manggung iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.