Ngargareja, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngargareja
Désa
Ngargareja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngargareja
Ngargareja
Ngargareja kapernah ing Jawa Tengah
Ngargareja
Ngargareja
Ngargareja kapernah ing Indonésia
Ngargareja
Ngargareja
Koordhinat: 7°14′46″S 110°44′32″E / 7.24611°S 110.7423°E / -7.24611; 110.7423Koordhinat: 7°14′46″S 110°44′32″E / 7.24611°S 110.7423°E / -7.24611; 110.7423
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2001

Ngargareja iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.