Gagaksipat, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gagaksipat
Désa
Gagaksipat kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gagaksipat
Gagaksipat
Gagaksipat kapernah ing Jawa Tengah
Gagaksipat
Gagaksipat
Gagaksipat kapernah ing Indonésia
Gagaksipat
Gagaksipat
Koordhinat: 7°36′41″S 110°32′07″E / 7.61149°S 110.53527°E / -7.61149; 110.53527Koordhinat: 7°36′41″S 110°32′07″E / 7.61149°S 110.53527°E / -7.61149; 110.53527
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2004

Gagaksipat iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.