Menyang kontèn

Kismayasa, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kismayasa
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°30′29″S 110°35′47″E / 7.50806°S 110.59649°E / -7.50806; 110.59649Koordhinat: 7°30′29″S 110°35′47″E / 7.50806°S 110.59649°E / -7.50806; 110.59649
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2008

Kismayasa iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.