Pandhéyan, Ngemplak, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandhéyan
Désa
Pandhéyan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pandhéyan
Pandhéyan
Pandhéyan kapernah ing Jawa Tengah
Pandhéyan
Pandhéyan
Pandhéyan kapernah ing Indonésia
Pandhéyan
Pandhéyan
Koordhinat: 7°24′05″S 110°46′09″E / 7.4014°S 110.76909°E / -7.4014; 110.76909Koordhinat: 7°24′05″S 110°46′09″E / 7.4014°S 110.76909°E / -7.4014; 110.76909
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNgemplak
Kodhe laladan
administrasi
33.09.11.2007

Pandhéyan iku désa ing Kacamatan Ngemplak, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.