Siena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Siena
Komune
Città di Siena
PiazzadelCampoSiena.jpg
Coat of arms of Siena
Coat of arms
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena is located in Italy
Siena
Siena
Lokasi Siena di Italia
Coordinates: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333Koordhinat: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333
Negara  Italia
Wilayah Toscana
Provinsi Siena (SI)
Frazioni Costalpino, Isola d'Arbia, Taverne d'Arbia, San Miniato, Vignano, Ruffolo
Government
 • Mayor Maurizio Cenni (Parté Dhémokrat)
Area
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Elevation 322 m (1,056 ft)
Population (30 April 2008)
 • Total 54.066
 • Density Cithakan:Hid460/km2 (Cithakan:Hid1,200/sq mi)
Demonym(s) Sienese
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 53100, 53010
Kode telepon 0577
Santo Pelindung St. Ansanus
-Hari 1 Desember
Website http://www.comune.siena.it/
Sana Warisan Donya UNESCO
Pusat Sajarah Siena
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
Jinis Kabudayan
Wewaton i, ii, iv
Rujukan 717
Tlatah UNESCO Éropah lan Amérika Lor
Sujarah prasasti
Prasasti 1995 (Sési 19th)
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku kutha ing regione Toscana, Italia, sing ana ing 43°19′U, 11°20′T kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga arupa kutha krajan propinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena arupa pusat wisata sing merak ati, kanthi luwih saka 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Siena

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siena&oldid=1053564"