Siena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siena
Komune
Città di Siena
PiazzadelCampoSiena.jpg
Coat of arms of Siena
Coat of arms
Siena ing njero Provinsi Siena lan Tuscany
Siena ing njero Provinsi Siena lan Tuscany
Nagara Italia
Wewengkon administratifToscana
ProvinsiSiena (SI)
FrazioniCostalpino, Isola d'Arbia, Taverne d'Arbia, San Miniato, Vignano, Ruffolo
Pamaréntahan
 • MayorMaurizio Cenni (Parté Dhémokrat)
Laladan
 • Gunggung118 km2 (46 sq mi)
Élepasi322 m (1,056 ft)
Cacah warga (30 April 2008)
 • Gunggung54.066
 • Pepadhet460/km2 (1,200/sq mi)
Demonym(s)Sienese
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos53100, 53010
Kodhe tilpun0577
Santo PelindungSt. Ansanus
-Dina1 Dhésèmber
Situs wèbSitus jaringan resmi
Sana Warisan Donya UNESCO
Pusat Sajarah Siena
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
JinisKabudayan
Wewatoni, ii, iv
Rujukan717
Tlatah UNESCOÉropah lan Amérika Lor
Sujarah prasasti
Prasasti1995 (Sési 19th)
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku kutha ing regione Toscana, Italia, kang ana ing Koordhinat: Unknown argument format
{{#coordinates:}}: garis lintang ora sah kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga wujud kutha krajan provinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena wujud pusat wisata kang merak ati, kanthi punjul 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]