Siena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Siena
Komune
Città di Siena
PiazzadelCampoSiena.jpg
Coat of arms of Siena
Coat of arms
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena is located in Italy
Siena
Lokasi Siena di Italia
Coordinates: 43°19′N 11°20′E / 43.317°L 11.333°W / 43.317; 11.333Koordinat: 43°19′N 11°20′E / 43.317°L 11.333°W / 43.317; 11.333
Negara Flag of Italia Italia
Wilayah Toscana
Provinsi Siena (SI)
Frazioni Cithakan:Comma separated entries
Government
 • Mayor Maurizio Cenni (Parté Dhémokrat)
Area
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Elevation 322 m (1,056 ft)
Population (30 April 2008)
 • Total 54.066
 • Density Cithakan:Hid460/km2 (Cithakan:Hid1,200/sq mi)
Demonym(s) Sienese
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 53100, 53010
Kode telepon 0577
Santo Pelindung St. Ansanus
-Hari 1 Desember
Website http://www.comune.siena.it/
Pusat Sajarah Siena*
Situs Warisan Donya UNESCO

Nagara Flag of Italia Italia
Jinis Kabudayan
Wewaton i, ii, iv
Rujukan 717
Wewengkon Éropah lan Amérika Lor
Sajarah didaftaraké
Didaftar resmi 1995  (Sèsi 19th)
* Jeneng resmi jroning Daftar Warisan Donya.
Miturut klasifikasi resmi UNESCO.
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku kutha ing regione Toscana, Italia, sing ana ing 43°19′U, 11°20′T kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga arupa kutha krajan propinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena arupa pusat wisata sing merak ati, kanthi luwih saka 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Siena

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siena&oldid=1053564"