Siena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Siena
Komune
Città di Siena
PiazzadelCampoSiena.jpg
Coat of arms of Siena
Coat of arms
Siena ing njero Provinsi Siena lan Tuscany
Siena ing njero Provinsi Siena lan Tuscany
Nagara  Italia
Wewengkon administratif Toscana
Provinsi Siena (SI)
Frazioni Costalpino, Isola d'Arbia, Taverne d'Arbia, San Miniato, Vignano, Ruffolo
Pamaréntahan
 • Mayor Maurizio Cenni (Parté Dhémokrat)
Laladan
 • Gunggung 118 km2 (46 sq mi)
Élevasi 322 m (1,056 ft)
Cacah warga (30 April 2008)
 • Gunggung 54.066
 • Pepadhet 460/km2 (1,200/sq mi)
Demonym(s) Sienese
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 53100, 53010
Kodhe tilpun 0577
Santo Pelindung St. Ansanus
-Dina 1 Dhésèmber
Situs wèb Situs jaringan resmi
Pusat Sajarah Siena
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Itali Edit this on Wikidata
Laladan 118.53 km2 (1.2758×109 sq ft)
Kalebu Historic Centre of Siena Edit this on Wikidata
Paugeran i, ii, iv
Rujukan 717
Koordhinat 43°19′06″N 11°19′53″E / 43.3183°N 11.3314°E / 43.3183; 11.3314
Prasasti 1995 (Sèsi 19th)
Situs jaringan www.comune.siena.it
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku kutha ing regione Toscana, Italia, kang ana ing Koordhinat: Unknown argument format
{{#coordinates:}}: garis lintang ora sah kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga wujud kutha krajan provinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena wujud pusat wisata kang merak ati, kanthi punjul 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]