Siena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Siena
—  Komune  —
Città di Siena

Coat of arms
Siena ing njero Provinsi Siena lan Tuscany
Siena is located in Italy
Siena
Lokasi Siena di Italia
Coordinates: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333Koordinat: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333
Negara Flag of Italia Italia
Wilayah Toscana
Provinsi Siena (SI)
Frazioni Costalpino, Isola d'Arbia, Taverne d'Arbia, San Miniato, Vignano, Ruffolo
Pamaréntahan
 • Mayor Maurizio Cenni (Partai Demokrat)
Wewengkon
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Èlevasi 322 m (1,056 ft)
Populasi (30 April 2008)
 • Total 54.066
 • Kapadhetan 460/km2 (1,200/sq mi)
Demonym Sienese
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 53100, 53010
Kode telepon 0577
Santo Pelindung St. Ansanus
-Hari 1 Desember
Website http://www.comune.siena.it/
Pusat Sajarah Siena*
Situs Warisan Donya UNESCO

Negara Flag of Italia Italia
Tipe Kabudayan
Kriteria i, ii, iv
Referensi 717
Wilayah Éropah lan Amérika Lor
Sajarah prasasti
Prasasti resmi 1995  (Sèsi 19th)
* Jeneng resmi jroning Daftar Warisan Donya.
Miturut klasifikasi resmi UNESCO.
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku sawijining kutha ing regione Toscana, Italia, sing ana ing 43°19′U, 11°20′T kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga arupa ibu kutha provinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena arupa pusat wisata sing merak ati, kanthi luwih saka 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siena&oldid=836709"