Siena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Siena
Komune
Città di Siena
PiazzadelCampoSiena.jpg
Coat of arms of Siena
Coat of arms
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena ing njero Propinsi Siena lan Tuscany
Siena is located in Italy
Siena
Siena
Lokasi Siena di Italia
Koordhinat: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333Koordhinat: 43°19′N 11°20′E / 43.317°N 11.333°E / 43.317; 11.333
Negara  Italia
Wilayah Toscana
Provinsi Siena (SI)
Frazioni Costalpino, Isola d'Arbia, Taverne d'Arbia, San Miniato, Vignano, Ruffolo
Pamaréntahan
 • Mayor Maurizio Cenni (Parté Dhémokrat)
Tlatah
 • Gunggung 118 km2 (46 sq mi)
Èlevasi 322 m (1,056 ft)
Cacah jiwa (30 April 2008)
 • Gunggung 54.066
 • Kapadhetan 460/km2 (1,200/sq mi)
Dhémonim Sienese
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 53100, 53010
Kode telepon 0577
Santo Pelindung St. Ansanus
-Hari 1 Desember
Sana jaringan Situs web resmi Siena
Pusat Sajarah Siena
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Italia Edit this on Wikidata
Laladan 118.53 km2 (1.2758×109 sq ft)
Kalebu Historic Centre of Siena Edit this on Wikidata
Paugeran i, ii, iv
Rujukan 717
Koordhinat 43°19′06″N 11°19′53″E / 43.3183°N 11.3314°E / 43.3183; 11.3314
Prasasti 1995 (Sèsi 19th)
Situs jaringan www.comune.siena.it
Gambar:Sienna duomo at night proce.jpg
Nyawang Duomo ing wektu wengi.
Nyawang menara Palazzo Publico ing Piazzo Del Campo.
Nyawang Duomo

Siena iku kutha ing regione Toscana, Italia, sing ana ing Koordhinat: Unknown argument format
{{#coordinates:}}: garis lintang ora sah kanthi kadhuwuran 322 m (1056 kaki). Kutha iki uga arupa kutha krajan propinsi Siena. Kutha Siena iku markas kanggo klub bal-balan Siena FC. Siena arupa pusat wisata sing merak ati, kanthi luwih saka 1,2 yuta turis saben taun

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Siena