Saronggi, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saronggi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSaronggi
Saronggi kapernah ing Jawa Wétan
Saronggi
Saronggi
Saronggi kapernah ing Indonésia
Saronggi
Saronggi
Koordhinat: 7°05′17″S 113°50′21″E / 7.08811°S 113.83918°E / -7.08811; 113.83918Koordhinat: 7°05′17″S 113°50′21″E / 7.08811°S 113.83918°E / -7.08811; 113.83918
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.06

Saronggi iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)