Ra'as, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ra'as
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRa"as
Ra'as kapernah ing Jawa Wétan
Ra'as
Ra'as
Ra'as kapernah ing Indonésia
Ra'as
Ra'as
Koordhinat: 7°08′49″S 114°34′27″E / 7.14692°S 114.57404°E / -7.14692; 114.57404Koordhinat: 7°08′49″S 114°34′27″E / 7.14692°S 114.57404°E / -7.14692; 114.57404
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.22

Ra'as iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)