Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kota Sumenep, Sumenep)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kutha Sumenep
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKota Sumenep
Kutha Sumenep kapernah ing Jawa Wétan
Kutha Sumenep
Kutha Sumenep
Kutha Sumenep kapernah ing Indonésia
Kutha Sumenep
Kutha Sumenep
Koordhinat: 7°00′33″S 113°52′24″E / 7.0093°S 113.87329°E / -7.0093; 113.87329Koordhinat: 7°00′33″S 113°52′24″E / 7.0093°S 113.87329°E / -7.0093; 113.87329
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep

Kutha Sumenep iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)