Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kota Sumenep, Sumenep)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Sumenep
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKota Sumenep
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°00′33″S 113°52′24″E / 7.0093°S 113.87329°E / -7.0093; 113.87329Koordhinat: 7°00′33″S 113°52′24″E / 7.0093°S 113.87329°E / -7.0093; 113.87329
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep

Kutha Sumenep iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.