Dungkek, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dungkek
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDungkek
Dungkek kapernah ing Jawa Wétan
Dungkek
Dungkek
Dungkek kapernah ing Indonésia
Dungkek
Dungkek
Koordhinat: 6°58′10″S 114°04′14″E / 6.96947°S 114.07042°E / -6.96947; 114.07042Koordhinat: 6°58′10″S 114°04′14″E / 6.96947°S 114.07042°E / -6.96947; 114.07042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.18

Dungkek iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)