Bluto, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bluto
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBluto
Bluto kapernah ing Jawa Wétan
Bluto
Bluto
Bluto kapernah ing Indonésia
Bluto
Bluto
Koordhinat: 7°06′13″S 113°46′31″E / 7.10371°S 113.7753°E / -7.10371; 113.7753Koordhinat: 7°06′13″S 113°46′31″E / 7.10371°S 113.7753°E / -7.10371; 113.7753
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.05

Bluto iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)